Farmàcia Borràs
Farmàcia Borràs

Farmàcia Borràs : Qui som?

Una mica d'història....

 

El primer comerç no dedicat a la restauració que es va establir al passeig de Valldaura va ser una farmàcia. Abans,(1957) però, es va ubicar al carrer Horitzontal, que en aquella època era un dels nuclis de cases baixes. Aleshores al passeig o als voltant només hi havia alguns bars, dedicats principalment a esmorzars per als treballadors de les fàbriques i tallers.
En aquella època les farmàcies mantenien una confiança estreta amb els usuaris, ja que hi havia molta manca de serveis mèdics a la zona. L’ambulatori era a Sant Andreu i el metge de capçalera més proper tenia la consulta particular al carrer d’Almansa, prop dels habitatges del Governador.
L'any 61 va passar a l'emplaçament actual . En Jaume Borràs està avui jubilat, però encara recorda les moltes anècdotes viscudes, com quan s'hi va presentar amb males intencions un personatge ja mític: El Vaquilla.
Avui ja hem fet mes de 57 anys de servi al barri  de la Prosperitat, el nostre objectiu i pensament es continuar donant un servei Professional i de qualitat pensant sempre  com solucionar els problemes de salut dels nostres clients i pacients.

Actualment som un equip de tres llicenciats en Farmàcia de diferents especialitats i tres auxiliars amb experiència al teu servei.

Contacte

Farmàcia Borràs


Passeig Valldaura 247
08016 Barcelona

 

Telèfon:933546102

 


Si vol posar-se amb contacte amb nosaltres utilitzi el formulari de contacte per enviar-nos qualsevol consulta.

Ofertes de la Farmàcia

En breus anirem publicant diverses ofertes

Farmàcia Borràs a les reds socials